If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще слагате газово имам 2 препоръки.
Първо изисквайте да Ви свалят всмукателният колектор като слагат кихалката(да не ги мързи толкова)
И второ 7 пъти кажете на газаджията че имате кранче на парното, нищо че той го знае и вчера е слагал газово на брат си на Алфата.
Защо седем ли!? Ми щото от шест пъти не чуват - личен опит(на моменти съжалявам че не живея в София).
Колата да не е синя?
моята Алфа ли дали е синя??? ако се отнася за мене ДА
абе разхода градско не трябва да се гледа щото е много относителен. аз ако тръгна от единия край на града, през арбанаси до горна оряховица в пиков час , може и 20 на 100 да ги докарам.
Здравей колежке,ако имаш средства може и инжекцион да и сложиш,инжекторите са два по два а не като на другите -четирите един до друг,но това е излишен разход.Аз моита откак съм я купил е се на газ-и е супер.
Обикновен, аз карах моята маса време на метан с обикновенна уредба контролирана от вакума на двигателя.
Абе хора какви са тези разходи с 1,3 плашим се с 1,7 горе долу 1 литър съм отгоре.
Точно това си е за плашене.
При мене 1.4 харчеше точно колкото сега1.7.
На практика 1.7 ми харчи по-малко впредвид, че я юркам повече, но при мен може да се дължи на тъпичкия инжекцион на 1.7 и възможността да дам лесно каквото си предварение искам.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment